En-gros

Satisfacerea acestor necesităţi de a dori să vindem sau să cumpărăm produse agricole nu este simplă şi de multe ori ne consumă resurse importante, timp şi căutări.
Pornind de la această idee, de a împreuna cererea şi oferta engros.
Suntem aici pentru a sprijini promovarea produselor agricole atît autohtone cît şi ale celor de import, certificarea şi calitatea mărfii expusă la vînzare, fiind garantate de laboratorul Serviciului sanitar- veterinar ce activează zilnic.
Este o forma moderna si eficienta de comert agricol, menita sa satisfaca cerintele de desfacere a unui important volum din productia agroalimentara a unei zone. Exista piete specializate pentru legume, fructe, peste, animale vii s.a. La piata engros, cumparatorii si vanzatorii negociaza liber - in prezenta marfurilor pretul de piata, se realizeaza controlul calitatii produselor, impunerea anumitor standarde de calitate.
Va punem la dispozitie cele mai bune preturi de achizitii a marfurilor agro-alimentare.Serviciile de vanzare En-Gros sunt extrem de benefice pentru comunitate ajutand toti producatorii locali sa isi vanda marfa in proportii foarte mari.
Pentru o cotatie de pret nu ezitati sa contactati unul din specialistii nostrii.

Pentru comenzi, vă rugam sa ne contactați.